Hur sprider vi islam snabbast i Sverige?

augusti 12, 2016 En kommentar »
Hur sprider vi islam snabbast i Sverige?

Fråga:

Hur sprider vi islam snabbast i Sverige och bland svenskarna?

Svar:

Vissa muslimer föredrar något av följande tjugo alternativ, som i sin tur kan tolkas fyrkantigt och bokstavligt eller inte, baserat på läsarens egen preferens och humoristiska läggning. Listan är självfallet en sociologisk turism där olika fenomen tas upp genom skämtsamt allvar. Att vidröra samhälleliga fenomen och arketyper ska aldrig missförstås som personkritik.

 1. Konferanism – att anordna seminarier och föreläsningar som säger att islam betyder fred. Det kommer leda till att de konfliktskygga svenskarna flockas till religionen.
 2. Demokratism – att ljuga sig in i anti-shari’a-partier och att sedan fortsätta ljuga i oändlighet för att inte bli uteslutna. När vi väl nått makten så hjälper vi till att lagstifta om massa shari’a-fientliga lagar så att kuffar tror att vi vill exakt samma sak som dem. Svenskarna kommer då trängas utanför moskéerna i ren förtjusning.
 3. Normkriticism – att kritisera alla normer i samhället vare sig de är bra eller dåliga samtidigt som vi är ovilliga att tala om muslimska normer.
 4. Skymfism – att tala illa om Sverige och svenskar samt förlöjliga deras kultur. Om vi bara hånar svenskarna tillräckligt mycket så kommer de till slut börja skämmas för sin svenskhet och istället vilja bli pseudo-araber och därigenom muslimer.
 5. Offerism  – att gråta och böla inför kuffar och att berätta mängder av snyfthistorier kommer säkerligen överväldiga kuffar och göra dem sugna på att bli som oss, vinnarlaget även känt som team ’izza. 
 6. Bilism – att köra fina ockerbilar som imponerar på mindre bemedlade icke-muslimer tills de blir muslimer. Spelar vi härlig arabisk haram-musik på högsta volym så blir nog svenskarna med största sannolikhet ännu mer hungriga på att börja dyrka Allah. Här ingår också villaköp med ränta eller att anordna enorma fisq-bröllop finansierat genom ljusskygga metoder. Sådant väcker säkerligen beundran bland kuffar så att de också vill bli fussaq-muslimer. Det är ju trots allt mycket mycket bättre om de blir fussaq som struntar i shari’ans regelverk än att de förblir kuffar.
 7. Bidragism – att roffa åt oss så mycket pengar som möjligt tills alla icke-muslimer inser att islam är sanningens och altruismens religion.
 8. Sekularism – att förespråka att islam är en privatsak som bör döljas och utmåla alla oliktänkande som islamister så att alla icke-muslimer också vill bli icke-islamistiska privatmuslimer.
 9. Terrorism – att ägna sig åt urskillningslöst och vansinnigt våld mot oskyldiga icke-muslimer tills de förstår att islam är barmhärtighetens och kärlekens religion.
 10. Naiv-sufism – att yrka på privat och dold fromhet hemmavid kommer säkert leda till att alla icke-muslimer blir muslimer av ren nyfikenhet.
 11. Sekterism – att dela upp muslimerna i jättejättemånga olika fraktioner och grupperingar som ständigt bråkar sinsemellan så att alla icke-muslimer omedelbart uttalar trosbekännelsen så att de också kan vara med och kivas.
 12. Exotism – att bjuda in jättejättemånga föreläsare som talar språk som få förstår så att alla svenskar blir muslimer över en natt. Bara genom att lyssna på bosniska, somaliska och arabiska predikningar så kommer svenskarnas hjärtan fyllas av iman. Dessa språk är ju trots allt heliga ”muslimspråk” till skillnad från svenskan.
 13. Kulturism – att saluföra islam som en billig kebab eller polyesterkaftan av usel kvalitet kommer säkerligen få svenskarna på fall. Svenskar är ju hungriga och behöver större garderober.
 14. Arkitekturism – att bygga Sverige muslimskt. Bygga jättejättemånga bönelokaler (gärna så fula som möjligt) och aldrig bygga några utbildningscentrum. Det leder till att alla kuffar blir imponerade av det stora antalet tomma fula byggnader som tillhör muslimerna och därför känner sig manade att bli muslimer.
 15. Perennialism – att säga att alla religioner är lika giltiga och att det därför inte är speciellt lönt att konvertera. Relativism kommer säkert bidra till att kuffar blir motiverade att avbryta nattsömnen för att be gryningsbönen och fasta från mat och dryck under hela sommarsemestern.
 16. Takfirism – att jaga minutiösa småfel hos våra bröder och exkludera våra bröder från islam kommer säkerligen att få kuffar att bli sugna att omfamna ömhetens religion över natt.
 17. Minimalism – att saluföra en islam-light. Om vi lär svenskarna att islam blott och enbart är tidebönen och inga plikter därutöver så kommer det lära kuffar att islam inte är så svårt att praktisera och då kommer de flockas till moskéerna.
 18. Hijabism – att göra hijab till den viktigaste av religionens alla föreskrifter. Att tala illa om ickemuslimska kvinnors visande av håret samtidigt som vi muslimer klär oss i strama blå jeans som är så tighta att de nästan är likt ett andra hudlager kommer leda till stora framgångar. Naturligtvis inkluderar detta även en debatt om hipsterskägg och Saddam-mustascher.
 19. Materialism – att vi muslimer satsar all vår energi på att bli tandläkare, civilingenjörer och biomedicinska analytiker så våra statusyrken visar för ickemuslimerna att islam helt enkelt måste vara den objektiva sanningen bara för att vi är så coola och har stålar på räntebankkontot.
 20. Skrämselpropagandism – att vi muslimer hotar oss till anställningar på svenska företag med hjälp av skadeståndshot. Om vi skrämmer bort svenskarna och tvingar dem till saker de egentligen inte vill så kommer det väl säkerligen leda till att de får upp ögonen för islams rättvisa mu’amalat. 

Riktig holistisk islam, inre och yttre aspekter i balans, med en individuell och kollektiv prägel, är dock att föredra framför de tjugo andra alternativen. Hederlig realistisk standardislam (iman, islam, ihsan) är bättre än alla modernistiska varianter tillsammans.

En kommentar

 1. OmarKN 13 augusti, 2016 på 08:51 - Reply

  Bra uppställning!

  Nu vet vi vilka alternativen vi har, och #21 är sant.

  /

Skriv en kommentar