Avdomesticering

december 5, 2011 Kommentarer inaktiverade för Avdomesticering
Avdomesticering

Männen måste avdomesticeras. De måste komma ut ur huset, för kunna sitta med andra män, och inte kämpa mot dem. För att inte befinna sig på en hunds låga nivå och därmed vara fjättrad i en hunds perspektiv, i att sniffa runt och skälla på andra. Män måste kunna sitta med varandra och för att kunna sedet som måste göras, och för att inte falla tillbaka in i subjektiva bedömningar av dem som en försvarsmekanism och genom detta förhindra social förändring. De måste kunna lägga sakerna på bordet, och enas om att utföra något. Detta är broderskap. Allahu Akbar!

Hur kan muslimerna bli likt två händer som tvättar varandra om de inte ens möts?

Sidna Shaykh Dr Abdalqadir as-Sufi

 

zp8497586rq

Kommentarer avstängda.